Geruis uit de Kluis

Dagje Domie

Er was mij gevraagd om een dagje bij de protestanten te komen preken, eerst in de Nieuwe Kerk, daarna in de Martinikerk, beide in de stad. Dat vond ik wel leuk om een keertje te mogen doen. Ik geloof dat ze mij ook wel mochten. Hun preekstoel is trouwens een maatje groter dan die van mij.

Mijn verhaal is terug te lezen op de site van de Nieuwe Kerk in Groningen.

1 Comment on Dagje Domie

 • hanny says:
  27 april 2015 at 19:13

  Lieve Hugo,
  Zonet je preek gelezen die je gisteren in Groningen hield. Ben echt onder de indruk van de inhoud van die preek, je zegt het allemaal op zo`n duidelijke manier dat iederéén daar wel over na gaat denken!
  Veel liefs, Alan en Hanny

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Fields marked with * are required