Geruis uit de Kluis

Sinte Electronica

Vandaag heb ik niet veel tijd gehad om te schrijven, omdat ik in plaats daarvan gedwongen was sinte Elektricia en sinte Elektronica tot medewerking te bewegen. Beide dames zijn van het eigenwijze slag, dus dat vergde enig gedoe.

De aanleiding is natuurlijk de uitzending van de Liturgie, die zal starten op Palmzondag om 11.00. Het hele programma van de Goede Week is al te vinden op kerkdienstgemist.nl.

Als je wilt meekijken is het wel zaak de vertalingen van tevoren te downloaden. Dat kan zowel vanuit de beschrijving van de betreffende plechtigheid op kerkdienstgemist.nl als vanaf beslotentuin.nl/liturgie. Je hebt een basismissaaltje nodig en het bestandje met de wisselende teksten van de dag. Het lijkt ingewikkeld, maar dat is het niet. Veel succes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Fields marked with * are required